MOPAN Suceava

Nu poți avea soluții la probleme nerezolvate de 20 de ani prin aceiași oamenii care le-au gestionat în acest interval.

Iar PNRR este un document neplauzibil, dacă este să analizăm domeniul siguranței pu sub lupa rațiunii în acest plan.

Cităm din PNRR:

,,În prezent, este necesară revizuirea obiectivului de siguranță rutieră în vederea implementării „viziunii 0” în domeniul siguranței rutiere, precum și a măsurilor aferente prevăzute în MPGT.”

Viziunea 0 victime este de fapt un model de strategie adoptat de țările vest-europene, în vederea corelării măsurilor de siguranță rutieră la un singur scop, respectiv o țintă care urmarește să nu mai existe victime din accidente rutiere.

Este însă vorba de acele țării care, prin strategiile de îmbunătățire a siguranței rutiere adoptate până la momentul deciziei implementării Strategiei Viziunea 0, aveau deja un număr mic de incidente rutiere și de victime din accidente rutiere.

Așadar, noi ne propunem prin PNRR:

1. Să trecem din poziția cea mai de jos din clasamentul țărilor europene și să ajungem instant pe primele locuri.Suntem foarte, foarte optimiști! Le recomandăm decidenților să propună mai multe etape până la a adopta direct ,,Viziunea 0”, PENTRU CĂ ALTFEL NU SUNTEM CREDIBILI.

2. Noi circulăm pe contrasens pe autostradă, dar adoptăm Viziunea 0 prin PNRR, viziune rezonabil inclusă în strategiile țărilor care au un avans imens. Strategii nostri vin și ne spun: Dar ce, noi nu putem? Răspunsul este simplu: astăzi clar nu și nici mâine.

Continuarea aici: https://grupinfrastructura.ro/imbunatatirea-sigurantei-rutiere-strategia-viziunea-0-zero-victime-din-accidentele-rutiere/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava