Concert pascal
MOPAN Suceava

Concluzie seminarului“The Impact of Digitisation on SME World Trade”, organizat în zilele de 27-28 ianuarie 2020, în Bucureşti de USH Pro Business, partener Smart eHub a fost aceea că transformarea digitală favorizează exportul şi internaţionalizarea IMM-urilor.

Michael Akerib, Prorector al SWISS UMEF UNIVERSITY, expert în comerț internațional a conferenţiat în faţa managerilor de firme prezenţi asupra aspectelor esenţiale cu care se confruntă IMM-urile într-o economie mondială tot mai digitalizată. În acest sens este esenţială înțelegerea modului în care soluțiile digitale vor ajuta IMM-urile să se integreze pe lanțurile de valori globale. Acestea pot contribui la identificarea barierelor cu care se confruntă firmele în dezvoltarea comerțului internațional.

„Digitalizarea IMM-urilor este o soluţie inevitabilă pentru succesul la export al firmelor care numai astfel se pot integra pe lanţurile valorice globale. Managerii din România trebuie să dezvolte practici digitale iar Smart eHub, prin USH Pro Business este un bun exemplu în acest sens. Implicare universităţilor în dezvoltarea de reţele digitale în slujba IMM-urilor este o soluţie de success” a declarat Michael Akerib.

“Vom continua să analizăm relaţia dintre export şi transformarea digitală şi să realizăm transfer de cunoştiinţe către firme, pentru a le permite internaţionalizarea. Smart eHub ţinteste să se dezvolte ca un centru de digitalizare dedicat exportatorilor şi internaţionalizării” a declarat Conf. univ. dr. Costin Lianu, Director General USH Pro Business şi Preşedinte ACEX .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava