• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Administraţia judeţeană suceveană vrea să împrumute o sumă de 20 de milioane de lei pentru cofinanţării a două proiecte mari care se realizează în momentul de faţă cu finanţare nerambursabilă. Decizia ar urma să fie luată în şedinţa de vineri a Consiliului Judeţan, din suma împrumutată, 15 milioane de lei urmând să fie folosiţi pentru cofinanţarea proiectului „Sistemul de management integrat al deşeurilor în judeţul Suceava finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. Diferenţa de cinci milioane de lei ar urma să fie folosită pentru cofinanţarea proiectului „O clădire de patrimoniu – muzeu pentru mileniul III”, prin care se consolidează şi se reabilitează clădirea Muzeului de Istorie din Suceava. În expunerea de motive a proiectului care va fi supus aprobării în cursul zilei de astăzi se arată că un astfel de împrumut este necesar în condiţiile în care veniturile proprii ale Consiliului Judeţean sunt limitate, iar potrivit contractelor de finanţare toate proiectele trebuie terminate până la sfârşitul acestui an. Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, precizează că suma totală pentru cofinanţarea celor două proiecte ar fi de 23,79 de milioane de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava