MOPAN Suceava

Marcel Pavel (60 de ani) are un repertoriu bogat, însă cea mai emoţionantă piesă este, de departe, ”Frumoasa mea”, pe care o interpretează la fiecare concert sau petrecere. Interpretul cu voce de aur i-a urat ieri ”La mulţi ani!” compozitorului Ovidiu Komornyik, când a împlinit 51 de ani, notează click.ro.

Marcel Pavel (60 de ani)  s-a lansat în muzică târziu, la vârsta de 38 de ani, însă la scurt timp a şi reuşit să dea lovitura  cu o melodie compusă de colegul lui de breaslă, nimeni altul decât Ovidiu Komornyik, care şi-a serbat ieri ziua de naştere. Celebra piesă ”Frumoasa mea” a făcut istorie în muzica românească, dar şi în cariera celor doi artişti.” Astăzi este ziua lui Ovidiu Komornyik, cel care a compus piesa «Frumoasa mea», piesă pe care mi-a şi încredinţat-o, aducându-ne succesul şi notorietatea amândurora! Am speranţa că melodia vă rămâne mult timp de aici încolo în inima românilor! Să-i urăm împreună lui Ovidiu Komornyik: «La mulţi ani! Respect!»”, a scris Marcel Pavel pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu ei doi.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/20-de-ani-marcel-pavel-cantat-frumoasa-mea-de-2000-de-ori

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava