MOPAN Suceava

La data de 16 septembrie s-au continuat cercetările privind infracțiunea rutieră constatată pe raza municipiului Suceava la data de 08.09.2022. Prin ordonanţa organelor de cercetare penală ale poliției judiciare cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier din 16.09.2022, s-a dispus reţinerea suspectului de 40 de ani, din Suceava, față de care a fost continuată urmărirea penală pentru săvâşirea infracţiunii de: „Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, pentru o durată de 24 ore. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Reamintim că la 08.09.2019, ora 16.31, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 că pe Str. Aleea Dumbrăvii din Suceava, s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.

Echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava s-a deplasat la faţa locului și a identificat doar unul dintre autovehiculele implicate în accidentul rutier, celălalt conducător părăsind locul producerii accidentului.

În baza informaţiilor obţinute, polițiștii au identificat autoutilitara implicată în accidentul rutier, în curtea unui imobil situat pe str. Aleea Dumbrăvii, iar pe conducătorul acesteia, un bărbat de 40 ani din Suceava, polițiștii l-au identificat în proximitatea străzii Aleea Dumbrăvii.

S-a stabilit că în jurul orei 16.20, un tânăr de 21 ani, din Putna, a condus autoturismul pe str. Aleea Dumbrăvii dinspre str. Gheorghe Doja, a inițiat o manevră de întoarcere, moment în care a fost acroșat de autoutilitara Volkswagen condusă de către bărbatul de 40 ani, din Suceava. Ulterior șoferul de 40 ani a părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat ulterior de către organele de poliţie.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager al autoturismului condus de tânărul de 21 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava.

Conducătorul auto de 21 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,77 mg/l în aerul expirat.

Ambii conducători auto au fost conduși la Spitalul Județean, procedându-se şi la recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de: „vătămare corporală din culpă”, „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, şi „părăsirea locului accidentului”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava