Concert pascal
MOPAN Suceava

Cel mai mare loc de joacă din Suceava, amenajat pe strada Amurgului din cartierul Burdujeni, a fost deschis astăzi, în prezența întregii conduceri a municipalități, a clovnului Bobo și a câtorva zeci de copii. Primarul Ion Lungu a afirmat că noul loc de joacă are o suprafață de 660 de metri pătrați, este protejat cu gard şi va avea supraveghere video. El a precizat că zona dispune de mai multe module: unul pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani, unul pentru copii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani şi unul pentru adulți cu aparate fitness, masă de tenis şi mese de şah. Suprafața este cauciucată.

De asemenea, există o cișmea, bănci, sistem de iluminat și coșuri de gunoi. Primarul a menționat că proiectul a fost realizat la cererea cetățenilor, prin bugetare participativă, aferentă bugetului pentru 2018. La rândul său, viceprimarul Marian Andronache a spus: „Un cadou pentru vacanța mare oferit copiilor Sucevei. Să vă bucurați de el, să lăsați calculatoarele să se odihnească și să-l folosiți cît mai intens!”.

De asemenea, viceprimarul Lucian Harșovschi a subliniat că locul de joacă de pe Amurgului poate fi folosit atât de copii cît și de adulți, dat fiind faptul că are și echipamente de fitness în aer liber. La deschidere, primarul Lungu a folosit un aparat fitness de pedalat, iar copiilor le-au fost împărțite batoane Nesquick.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava