Muzeul Național al Bucovinei organizează și în acest an manifestarea de tradiție LUME, LUME… HAI LA TÂRG!, în perioada 6 – 8 august 2021, la Muzeul Satului Bucovinean.

Pe ulițele satului bucovinean, sucevenii și turiștii vor fi așteptați de meșteri și creatori populari, într-o expoziție cu vânzare ce cuprinde produse meșteșugite din toate zonele etnografice ale țării și din Republica Moldova, de bunătăți tradiționale și produse de anticariat pentru toate gusturile și buzunarele.

De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu va susține timp de trei zile un show gastronomic cu demonstrații culinare de factură tradițional românească, produse pregătite chiar sub ochii vizitatorilor.

Pe tot parcursul vizitei, publicul va fi surprins de momente artistice susținute de Ansamblul Ciprian Porumbescu Suceava, care îi va încânta cu muzică, joc și voie bună, printre casele de poveste ale satului bucovinean.

Odată cu deschiderea oficială, care va avea loc vineri, 6 august 2021, la ora 13:00, se vor lansa și două produse personalizate și anume, Vișinata și Afinata, marca Muzeul Național al Bucovinei.

În cadrul evenimentului „Lume, Lume... Hai la târg!” va fi lansată vișinata și afinata marca Muzeul Național al Bucovinei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava