MOPAN Suceava

Zeci de copii s-au înscris în programul educațional „O minte sclipitoare”, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Prin intermediul acestui program, prin recomandările consilierilor, elevii vor fi în măsură să afle care sunt ariile care trebuie dezvoltate și vor fi astfel capabili să-și îmbunătățească performanțele.

În acest program vor fi descoperite minți excepționale pentru ca mai apoi acești copii să beneficieze de o direcție de dezvoltare care să le maximizeze potențialul. Din punct de vedere statistic, în România doar 1% din copiii supradotați ajung să își valorifice acest dar nativ.

Programul „O MINTE SCLIPITOARE” este dedicat copiilor și tinerilor cu abilități înalte, cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani, și oferă părinților și profesorilor consiliere și suport în identificarea și utilizarea celor mai bune instrumente și practici educaționale. Cu ajutorul recomandărilor pe care le vor primi, din partea specialiștilor FDVDR, prin intermediul acestui program, profesorii vor învăța cum să îi ajute eficient pe acești elevi.

În cadrul acestui proiect va fi elaborat un GHID PENTRU PROFESORI, privind dezvoltarea abilităților socio-emoționale ale copiilor supradotați, realizat de psihologi și consilieri pentru educația de excelență.

Pe baza acestui ghid, profesorii vor avea acces la o serie de activități complementare, cu ajutorul cărora vin în sprijinul copiilor și tinerilor cu abilități specifice supradotaților pentru a le pune în valoare trăsăturile de personalitate și să aibă performanţe, pe măsura capacităţii intelectuale individuale.

Activitățile din cadrul acestui program vor avea loc ONLINE, pe platforma educațională Școala FDVDR. Înscrierile se pot face pe www.fundatiadanvoiculescu.ro până pe 31 mai. Participarea la acest program este GRATUITĂ!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava