MOPAN Suceava

Boala, drogurile și alcoolul l-au distrus! Matthew Perry, 49 de ani, a fost văzut, joi, plimbându-se fără țintă prin New York. Actorul nu a mai apărut în public de câteva luni bune. În 2018, Perry a fost operat de urgență și s-a zbătut între viață și moarte pe patul de spital după ce a suferit o perforație gastrointestinală. În luna ianuarie 2019, actorul din serialul anilor 1990 s-a internat de bună voie la o clinică de dezintoxicare, dar în februarie a fost dat afară de la terapie pentru că nu se putea abține de la alcool, notează click.ro.

Destinul Matthew Perry, în vârstă de 49 de ani, este complet diferit de cel al colegilor săi din serialul ”Prietenii tăi”. În timp ce fetele Jennifer Aniston și Lisa Kudrow au sărbătorit-o miercuri, în Cabo San Lucas, pe Courteney Cox, care a împlinit 55 de ani, Perry se ascundea în apartamentul său din New York uitat de prieteni și de familie, mai scrie aceeași sursă.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/ce-hal-ajuns-matthew-perry-actorul-din-serialul-prietenii-tai-arata-ca-un

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava