Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de astăzi, în centrul orașului Vicovu de Sus a fost deschis un patinoar artificial, o premieră pentru această localitate. Primarul din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a declarat că începând de astăzi și până când vremea o va permite, patinoarul va fi deschis pentru iubitorii acestui sport. Vasile Iliuț a ținut să precizeze că până duminică, 19 decembrie, intrarea la patinoar va fi gratuită. Iliuț a arătat că patinoarul ar fi trebuit să fie deschis încă de la începutul acestei luni, însă prima firma care trebuia să îl aducă la Vicovu de Sus nu s-a dovedit a fi serioasă. „Inițial achiziția a fost făcută cu o firmă din București dar nu a mai ajuns patinoarul la noi. Atunci când i-am sunat au spus că l-au dat la altcineva, motiv pentru care totul s-a decalat cu două săptămâni. Trebuia să fie deschis în data de 6 decembrie, de Moș Nicolae. Imediat am găsit o altă firmă, din Bacău. Acest patinoar trebuia să fie montat în centrul Bacăului. Ei au adus altul din Polonia și l-au montat la Bacău iar acela l-au adus la noi”, a explicat Vasile Iliuț.

El a adăugat că după deschidere, programul de funcționare va fi între orele 10.00-22.00 și se va patina în cinci intervale de timp a câte două ore, cu pauza aferentă refacerii gheții. Prețul pentru două ore de acces pe patinoar este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru elevi, aceleași tarife fiind și pentru închirierea patinelor. Firma care a montat patinoarul pune la dispoziție și 150 de perechi de patine pentru închiriere.

„După o masă copioasă şi momentele de tihnă în familie vă invităm la mișcare pe patine sau pur şi simplu la o gură de aer sau relaxare la căsuţele cu vin fiert și alte bunătăți din imediata apropiere a patinoarului”, a transmis primarul din Vicovu de Sus.

În centrul orașului Vicovu de Sus a fost deschis un patinoar artificial, o premieră pentru această localitate, 8.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava