Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Dărmănești, Dănuț Chidoveț, a anunțat că în această comune vor începe lucrări de amploare pentru asfaltarea unor drumuri, aducțiune de apă și extinderea rețelelor de canalizare. Dănuț Chidoveț, a precizat că deja a fost finalizată licitația pentru un proiect de asfaltare a unui drum comunal, pe o lungime de șase kilometri și construcția unui pod. Drumul deservește mai multe sate, Dărmănești, zona gării Dărmănești, a bisericii, zona „Sub deal”, Călinești Enache la cimitir, Călinești Enache spre Vasilache, Călinești Enache, la cămin. „La licitație au fost patru ofertanți, iar firma care a câștigat a este Maghebo din Câmpulung Moldovenesc. După semnarea contractului de execuție vom da ordinul de începere a lucrărilor”, a spus Dan Chidoveț, care a precizat că valoarea proiectului finanțat prin AFIR este de un milion de euro, plus TVA. În același timp, el a arătat că pentru modernizarea unui alt drum urmează să fie organizată o licitație de Compania Națională de Investiții. Proiectul are o valoare de 1,35 milioane de euro, plus TVA și va traversa satele Dănila – Călinești – Dărmănești. Pe de altă parte, primarul din Dărmănești a mai declarat că urmează să semneze și contractul pentru un proiect de aducțiune de apă și extinderea rețelei de canalizare în comuna Dărmănești. El a arătat că și acest proiect este finanțat prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Dănuț Chidoveț a ținut să mai precizeze că încă de când a preluat funcția de primar, o prioritate a sa a fost modernizarea infrastructuri din comună. El a arătat că în ceea ce privește infrastructura de drumuri a fost finalizată modernizarea unui drum agricol, de 5 kilometri, precum și un alt drum de 6 kilometri și un pod, printr-un proiect finanțat prin măsura 322 D. El a declarat că un alt drum a fost modernizat printr-un proiect finanțat prin Grupul de Acțiune Locală. Chidoveț a mai precizat că printr-un alt proiect finanțat din bugetul local, au fost amenajate aleile pietonale din comună, spațiile verși și s-au plantat arbori și arbuști, pentru înfrumusețarea întregii comune.

În comuna Dărmănești vor începe lucrări de amploare pentru asfaltări de drumuri, aducțiune de apă și rețele de canalizare, 8.2 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (5 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava