Concert pascal
MOPAN Suceava

În comuna Fundu Moldovei va avea loc prima ediţie a Ultra-maratonului cu participare internationala care se va desfasura in perioada 9 – 11 iunie 2014.

Directorul concursului, Anne-Marie Lategan, a venit cu aceasta idee in urma unei vacante petrecute in Romania in vara anului trecut. Impresionata de frumusetea peisajelor, de traditiile si obiceiurile pastrate de oamenii locului si, nu in ultimul rand, de delicioasele bucate bucovinene, Anne-Marie s-a gandit ca aceasta zona trebuie promovata si in randul iubitorilor curselor de alergare de anduranta. Ea insasi o pasionata alergatoare, Anne-Marie a participat la numeroase curse, inclusiv de maraton si ultra-maraton, si este Fitness Editor la revista de specialitate Women Running – http://www.womensrunninguk.co.uk/annemarieblog.obyx. Ultra-maratonul din Bucovina este mentionat in ultima ei postare pe blog, 19 februarie – Becoming a Run Leader.
Anne-Marie a alergat in 2013 The Jungle Ultra, Peru – 230km iar anul acesta se pregateste pentru Mont Blanc Ultra-Trail – 168km, 9600m diferenta pozitiva de nivel, care se va desfasura la sfarsitul lunii august.

Ultra-Maraton Fundu Moldovei se va desfasura pe parcursul a 3 zile si masoara in totalitate 115km. Taxa de participare va fi de 495 de lei.
•    Ziua 1 (9 iunie) – Witches’ Castle, 40km
•    Ziua 2 (10 iunie) – Rolling Hills, 60km
•    Ziua 3 (11 iunie) – Bootsy the Cow, 15 km
Ceremonia de premiere se va desfasura la o stana locala si va fi urmata o masa tipic ciobaneasca (branza, balmus, miel la protap, miel in lut, bauturi alcoolice si racoritoare). La ceremonie va fi prezent primarul comunei Fundu Moldovei care va decerna medaliile si grupul de cercetasi care a participat la marcarea traseelor. De asemenea va fi prezentat un mic spectacol de cantece si muzica traditionala.
Contact: info@ultrabug.co.uk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava