Concert pascal
MOPAN Suceava

Un celebru personaj politic scotea din puțul gândirii acum câțiva ani un citat devenit la rându-i celebru: ”iarna nu-i ca vara”. Iată că acum acest citat este dat peste cap în comuna suceveană Cornu Luncii condusă de primarul Gheorghe Fron unde ”iarna e ca vara”. Cel puțin din punct de vedere al derulării lucrărilor de investiții, lucrări care se desfășoară cu același aplomb ca pe timpul verii.

Căminul cultural din Băișești a fost finalizat și va fi inaugurat a doua zi de Crăciun

Căminul cultural din satul Băișești a fost finalizat și va fi inaugurat și sfințit pe 26 decembrie, începând cu ora 13.00. Seara de la ora 21.00 Căminul cultural va găzdui Balul Gospodarilor, o manifestare de tradiție a localnicilor. La bal va cânta formația ”Băieții Veseli” din Gura Humorului. De menționat că investiția a costat 575.721 de lei și a fost realizată cu fonduri europene.

Grădinița din Băișești, terminată. Dispenasarul din Băișești aproape de finalizare

Finalizată este și grădinița din satul Băișești.

Potrivit primarului Fron, grădinița cu program normal va dispune de patru săli de grupă fiind o investiție cu fonduri europene în valoare de 1,33 milioane de lei din care 153.000 de lei reprezintă cofinanțarea Primăriei. Lucrările de construcții au fost executate de firma Orizont din Sighetu Marmației. Dispenarul este și el aproape de finalizare. Este realizat cu fonduri guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare PNDL 2 valoarea investiției ridicându-se la 1,138 de milioane de lei.

Ritm alert la construcția sălii de sport din Brăiești

O altă investiție importantă este sala de sport din satul Brăiești. Construcția ei a început în această toamnă iar ritmul este unul alert. ”Se muncește bine la sala de sport și se fac lucrări de foarte bună calitate”, a ținut să sublinieze Fron. Sala de sport va avea 180 de locuri în tribună. Proiectul are o valoare de aproape 5,3 milioane de lei și va fi finanțat de Compania Națională de Investiții. Lucrările sunt executate de firma bucureșteană „Tehnoconstruct”. Termenul de execuție al investiției este de 24 de luni. ”În zona Căminului Cultural din satul Brăiești mai avem în plan să construim două terenuri de sport și un parc”, a precizat primarul.

Se lucrează cu spor la depozitul de apă pentru alimentarea satelor Șinca, Sasca Mare și Păiseni

Se lucrează cu spor și la depozitul de apă pentru alimentarea satelor Șinca,Sasca Mare și Păiseni. ”O investiție foarte complexă și un constructor foarte sârguincios și serios”, a precizat Gheorghe Fron care a concluzionat că 2019  a fost un an cu realizări importante pentru comunitate în Cornu Luncii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava