MOPAN Suceava

V-ați întrebat vreodată cum vor reuși fermierii să asigure necesarul de hrană în viitor?

Într-o lume care se încălzește treptat, cu o populație în continuă creștere aflată în mijlocul unei pandemii globale care induce teama unei perturbări în aprovizionarea cu alimente, viitorul agriculturii este plin de provocări. La toate aceste mari întrebări care vizează sectorul agricol se adaugă constant presiunea bolilor și dăunătorilor, apariția de noi dăunători în cultură, precum și limitarea accesului agricultorilor la soluții de protecție a plantelor care joacă un rol important în garantarea securității alimentare.

Industria de protecția plantelor joacă un rol-cheie în viitorul agriculturii și își asumă provocările, căutând în permanență soluții viabile și răspunsuri la întrebările de care se lovesc cel mai adesea cei care lucrează în domeniu. Prioritatea morală a industriei de protecția plantelor este aceea de a le oferi oamenilor șansa de a trăi într-un mediu divers, curat și sănătos, în care există suficiente alimente sigure și accesibile.

Miercuri, 11 noiembrie, începând cu ora 15:00, vă așteptăm online alături de noi în cadrul evenimentului „Protecția plantelor și securitatea alimentară”, unde vom vorbi despre viitorul agriculturii durabile, păstrarea biodiversității, alinierea la o nouă paradigmă de producere și de consum a hranei și unde vom căuta împreună acele întrebări ale căror răspunsuri, odată găsite, ne vor ajuta pe noi, furnizorii de inputuri, să dăm agricultorilor o mână de ajutor pentru a pune pe mesele românilor hrană sănătoasă, sigură și suficientă.

Regăsiți mai jos agenda completă a evenimentului, precum și formularul de înscriere.

CLICK AICI PENTRU A DESCĂRCA AGENDA

CLICK AICI PENTRU A VĂ ÎNSCRIE LA EVENIMENT

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava