Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Fălticeni a demarat reparaţiile asfaltice pe tronsoanele intens circulate. Primarul Cătălin Coman a declarat că pentru reparaţii rapide în sezonul rece municipalitatea a achiziţionat 3 tone de mixtură asfaltică stocabilă. El a spus că astăzi s-a acţionat pe varianta de tranzit pentru traficul greu, iar mîine se va interveni pe strada Sucevei. Aceasta este situată pe drumul european 85, la intrarea în Fălticeni dinspre Suceava. Primarul Coman a afirmat că din momentul în care vremea o va permite strada Sucevei va intra într-un amplu proces de modernizare.
„Este o soluţie provizorie până când condiţiile meteorologice vor permite derularea programului de reabilitare asfaltică finanţat de Primăria Fălticeni, având în vedere că este necesară o temeperatură exterioară de cel puţin 10 grade. Încercăm prin soluţia asfaltului la rece să reducem disconfortul din traficul rutier în municipiul Fălticeni, inclusiv pe strada Sucevei. Referitor la strada Sucevei, vă informăm că lucrările au demarat, iar constructorul acţionează pe acele categorii de lucrări care nu sunt condiţionate de temperatura exterioară”, a declarat Cătălin Coman.
El a amintit că valoarea valoarea contractul de lucrări pentru strada Sucevei are o valoare de 3,87 milioane de lei, şi a fost adjudecat de SC Transporturi Auto SA Botoşani. Lucrările presupun intervenţii în consolidarea infrastructurii rutiere existente, refacerea sistemului rutier pe traseul lucrărilor de apă şi canalizare, amenajarea unui scuar axial longitudinal, realizarea trotuarelor cu pavele autoblocante, montarea bordurilor la trotuare şi la noul scuar, îmbrăcăminte rutieră nouă, amenajarea a două sensuri giratorii la intersecţia dintre strada Sucevei şi strada Nicolae Bălcescu, respectiv la intersecţia dintre strada Sucevei şi varianta veche a DN2 spre Rotopăneşti, realizarea marcajelor rutiere orizontale şi semnalizării verticale (indicatoare rutiere). De asemenea, pe strada Sucevei va fi realizat şi un nou sistem de iluminat public, amplasat pe scuarul axial longitudinal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava