• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mîine, la prînz, la Primăria Fălticeni va fi semnat un contract vizînd înfiinţarea infrastructurii de agrement „Nada Florilor”. Purtătorul cuvînt al Primăriei Fălticeni, Alexandru Săvescu, a afirmat că investiţia se cifrează la peste 13,5 milioane de lei şi va fi realizată de asocierea formată din societăţile bihorene „Da Vinci Construct”, „Cridus Construct” şi „Alternativ Energy Solution”. El a mai spus că proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional, pe domeniul de intervenţie referitor la crearea, dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice. Proiectul prevede construirea unei piscine acoperite, a unui bazin de înot dotat cu trambulină, a unei piscine pentru adulţi şi a alteia pentru copii, ambele cu tobogan, a unui teren pentru activităţi sportive şi a unei piste de ciclism.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
  • http://SiteWeb... dorin

    Rupţi de foame,fără salarii ,trăind doar din ajutoare ,Fălticeniului DOAR ASTA LE MAI LIPSEA zONA DE AGREMENT.O fabrică să le facă locuri de muncă nu se oboseşte nimeni.La muncă să fie puşi nu din pomeni să trăiască.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava