• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Luna aceasta, Serviciul Județean de Ambulanță Suceava a înregistrat aproximativ 200 de solicitări pe zi, ceea ce înseamnă o creștere cu 30-40 față de perioada similară a anului trecut. Afirmația a fost făcută, la Radio Top, de șeful Ambulanței, medicul Alexandru Lăzăreanu. El a reamintit că la Unitatea de Primire a Urgențelor nu contează faptul că ai venit cu ambulanța, ci gravitatea cazului, iar ordinea intrării la consultații este stabilită de personalul de la UPU. Pe de altă parte, medicul Lăzăreanu a spus că, în aprilie, Serviciul de Ambulanță Suceava va mai primi două ambulanțe de tip C și șase de tip B, din care cinci Volkswagen 4X4 și una Renault. Ambulanțele de tip C sînt destinate urgențelor medicale cu prioritate maximă și transportului medical asistat al pacientului. Ambulanțele de tip B sînt destinate intervenției de urgență și transportului medical asistat al pacienților. Luna trecută, în dotarea Serviciului de Ambulanţă Suceava au intrat nouă salvări noi 4X2 de tip B și o ambulanţă 4×4 de tip B.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava