Concert pascal
MOPAN Suceava

În județul Suceava ar putea fi instalat un spital modular. Autoritățile sucevene vor analiza nevoia instalării acestui spital în cadrul unei ședințe de lucru care va avea loc miercuri, 30 septembrie a.c., la sediul Direcției de Sănătate Publică Suceava. La ședință vor participa administratorul public al județului, Irina Vasilciuc, prefectul Alexandru Moldovan, la discuții fiind invitați să participe și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava – Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției și ai Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou”  Suceava.

Pe ordinea de zi a ședinței este solicitarea transmisă de Ministerul Sănătății- Direcția de Asistență Medicală, Medicină de Urgență și Programe de Sănătate Publică referitoare la necesitatea de a se analiza nevoia reală a unui spital modular în județul Suceava, în funcție de situația și numărul cazurilor Covid-19 înregistrate.

Solicitarea vine ca urmare a ofertei transmise de General Finance Investment atât Guvernului României cât și Ministerului Sănătății, prin care se propune realizarea și dotarea completă a două spitale modulare, la nivel național, destinate tratării bolilor respiratorii severe, proiect ce va fi realizat integral din fondurile puse la dispoziție de acest grup.

În județul Suceava ar putea fi instalat un spital modular, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava