Concert pascal
MOPAN Suceava

În judeţul Suceava, numărul femeilor îl depăşeşte pe cel al bărbaţilor. Potrivit unui raport prezentat în şedinţa de vineri a colegiului prefectural, la nivelul judeţului Suceava, datele centralizate indică o populaţie stabilă preliminară de 614.451 persoane, din care, femei: 311.220 persoane, şi un număr de 216.478 gospodării.

Populaţia feminină este majoritară, reprezintând 50,65% din populaţia stabilă preliminară. În municipii şi oraşe locuiesc 39,8% dintre bărbaţi  şi 41,3% dintre femei. Tot din datele preliminare reiese că la nivelul judeţului Suceava, densitatea populaţiei este de 71,8 locuitori pe kmp.

„Până la  data de 1 noiembrie 2012 se va termina preluarea datelor din formulare, urmând ca în lunile următoare să fie rezolvate toate tipurile de erori, recuperarea unor informaţii lipsă, tratarea non-răspunsurilor.

Pentru completarea informaţiilor individuale care lipsesc, se are în vedere folosirea în scop statistic a unor surse complementare de tipul Registrului de Evidenţă a Populaţiei şi altor surse administrative, pe baza unor criterii care să ateste că persoana respectivă se afla pe teritoriul României la data efectuării recensământului din 2011”, a declarat prefectul judeţului Suceava, Florin Sinecu. El a mai spus că rezultatele definitive ale recensământului vor fi disponibile începând cu semestrul al doilea al anului 2013.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava