MOPAN Suceava

În județul Suceava mai sunt 620 de cazuri active de îmbolnăviri cu noul Covid-19, numărul fiind în scădere față de marți. Potrivit Prefecturii Suceava, conform situației repartizării cazurilor confirmate COVID 19 până la data de 13.05.2020 și a celor rămase în evoluție până la această dată, întocmită de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 620 de cazuri COVID 19 în evoluție. În cursul zilei de marţi, în judeţ erau 663 de cazuri active de coronavirus.

Pe de altă parte, prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a spus că pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 530 de cadre M.A.I. (din care 379 de polițiști, 147 de jandarmi și 4 polițiști de frontieră) și 102 polițiști locali și 34 militari MApN., organizate în 265 de patrule, din care 136 patrule de poliție, 37 patrule mixte (din care 2 patrule mixte polițist – jandarm, 4 patrule mixte polițist – polițist de frontieră și 31 de patrule mixte polițist – polițist local), 57 de patrule independente de jandarmi și 35 de patrule de poliție locală..

În ceea ce privește acțiunile desfășurate în contextul COVID 19, acestea au constat, în ultimele 24 de ore, în 66 misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină.

Au fost verificate 472 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.

Au fost constatate și aplicate 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 80890 lei.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 15 fapte de natură contravențională (1 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 14 alte contravenții în context).

Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 24210 lei (4000 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 20210 alte contravenții în context). Totodată a fost constatată o infracțiune.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava