În primele 9 luni ale acestui an, în judeţul Suceava s-au făcut cele mai multe angajări din România. Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în intervalul ianuarie-septembrie 2013, în judeţul nostru au fost încadrate 15.466 de persoane. În aceeaşi perioadă, la Prahova au fost angajate 14.669 de persoane, în Timiş 14.610, iar la Bucureşti 14.316. Conform ANOFM, în primele 9 luni, cele mai puţine angajări, şi anume, 885, au fost făcute în judeţul Ilfov. Amintim că, la sfîrşitul lunii trecute, în judeţul Suceava erau înregistraţi 13.176 de şomeri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
 • http://SiteWeb... dany

  salut, am fost somer indemnizat anul trecut. nu mi-am gasit nici un job pana acum .. nustiu unde sau facut atatea angajari ca in sat la mine toti sunt someri

  • http://SiteWeb... dex

   Cele mai multe se fac in orasul Suceava probabil. Iar daca vrei sa gasesti sa spunem, un site cu oferte, cauta pe e-jobs. Acolo am gasit si eu locul meu de munca.

  • http://SiteWeb... dex

   E de fapt incredibil ca sunt atat de multe angajari in Suceava. Nici nu ma asteptam. Dar inteleg un pic si problema. Se spune ca sunt cele mai multe angajari, nu spune si cati au renuntat la locurile de munca. Prin urmare, daca cineva se angajeaza si dupa aia pleaca ca nu ii place locul de munca, atunci vine altcineva si ii ia locul. Prin urmare ai cel putin 2 care s-au angajat pentru acolasi loc. Deci s-ar putea ca Suceava sa nu aiba cele mai multe locuri de munca, ci una din cele mai mari rate de angajari si concedieri.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava