MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 386 iar totalul persoanelor suspecte de infecție cu noul coronavirus este de 99. Potrivit aceleiași surse, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 26 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 33 persoane declarate vindecate. În această dimineață, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului se înregistrează un număr de 10.258 de persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 532 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 212 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 83 pacienți sunt în zona tampon și 237 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 212 pacienți diagnosticați Covid-19, 119 prezintă forme medii ale bolii, 17 au forme ușoare, 57 prezintă forme severe; și 19 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI, iar dintre aceștia 13 pacienți sunt ventilați.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 308 paturi libere din care 13 pentru pacienți Covid-19, 197 în sectorul Non-Covid și 98 pentru zona tampon. La unitatea ATI este disponibil un singur pat liber pentru pacienți Covid. De asemenea sunt 34 ventilatoare libere, din care 19 pentru pacienții Covid-19.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 89 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 6 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 28 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 17 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 29 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 5 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 14 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 0 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava