• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În loc să scadă, numărul localităţilor sucevene care au rămas fără energie electrică în urma fenomenelor meteorologice din ultimele zile este în continuă creştere. Potrivit ultimei raportări, nu mai puţin de 42 de localităţi din judeţul Suceava mai erau astăzi la ora 12 total nealimentate cu energie. Asta în condiţiile în care duminică după amiază numărul acestora era de 32. de remarcat faptul că abonaţii E.On din unele localităţi nu au curent de aproximativ 24 de ore.
Printre localităţile care nu sunt încă alimentate cu energie electrică se numără Botoşana, Pârteşti de Jos, Todireşti, Cacica partial, Cajvana, Botușana-parțial, Dorneşti, Rădăuţi-parțial, Satu Mare, Frasin, Ostra,
Stulpicani, Ciprian Porumbescu,Drăgoieşti, Moara, Sucevița-parțial, Horodnic, Bădeuţi, Volovăţ Rădăuți – partial, Grănicești, Solca , Fundu Moldovei, Suceava-parțial, Adâncata, Siminicea, Ipotești, Lisaura, Grămești, Rădășeni, Băgdănești, Râsca, Boroaia, Crucea, Broșteni, Brodina, Izvoarele Sucevei, Ulma, Brodina, Moldovița sau Vatra Moldoviței.
E.On a informat că în judeţ se intervine cu 14 echipe, efective şi mijloace specifice. De asemenea, în judeţ 25 de linii electrice sunt parţial nealimentate, 502 posturi de transformare fiind afectate.

În loc să scadă, numărul localităţilor sucevene fără curent este în creştere, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
  • cornel

    Știu numai să crească prețul energiei electrice sau dacă nu plătești la timp să vină să te debranseze de la rețea…. Ar trebui dați în judecata și cerut despăgubiri.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava