Comenzi MOPAN Suceava

În loc să scadă, numărul localităţilor sucevene care au rămas fără energie electrică în urma fenomenelor meteorologice din ultimele zile este în continuă creştere. Potrivit ultimei raportări, nu mai puţin de 42 de localităţi din judeţul Suceava mai erau astăzi la ora 12 total nealimentate cu energie. Asta în condiţiile în care duminică după amiază numărul acestora era de 32. de remarcat faptul că abonaţii E.On din unele localităţi nu au curent de aproximativ 24 de ore.
Printre localităţile care nu sunt încă alimentate cu energie electrică se numără Botoşana, Pârteşti de Jos, Todireşti, Cacica partial, Cajvana, Botușana-parțial, Dorneşti, Rădăuţi-parțial, Satu Mare, Frasin, Ostra,
Stulpicani, Ciprian Porumbescu,Drăgoieşti, Moara, Sucevița-parțial, Horodnic, Bădeuţi, Volovăţ Rădăuți – partial, Grănicești, Solca , Fundu Moldovei, Suceava-parțial, Adâncata, Siminicea, Ipotești, Lisaura, Grămești, Rădășeni, Băgdănești, Râsca, Boroaia, Crucea, Broșteni, Brodina, Izvoarele Sucevei, Ulma, Brodina, Moldovița sau Vatra Moldoviței.
E.On a informat că în judeţ se intervine cu 14 echipe, efective şi mijloace specifice. De asemenea, în judeţ 25 de linii electrice sunt parţial nealimentate, 502 posturi de transformare fiind afectate.

În loc să scadă, numărul localităţilor sucevene fără curent este în creştere, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava