Concert pascal
MOPAN Suceava

La Film Now, luna octombrie este dedicată genului thriller și aduce, pe același ecran, realitățile alternative, incertitudinea și tensiunile – toate rezervate pentru pasionații de film, dispuși să accepte provocarea de a alerga într-un labirint al emoțiilor. Ești pregătit să te întrebi dacă ceea ce trăiești este, cu adevărat, realitatea?

În premieră TV, ai „Noaptea judecăţii eterne”/ „The Forever Purge” – 2021. În Texas, Adela și soțul ei, Juan, lucrează la ferma bogatei familii Tucker. Juan e apreciat de patronul cel mare, aspect care alimentează gelozii. Deși epurarea a luat sfârșit, o bandă mascată de ucigași atacă domeniul Tucker, forțând ambele familii să se unească și să riposteze, în timp ce lumea intră în haos. Noaptea judecății eterne este pe Film Now vineri, 28 octombrie, de la ora 22:05. 

Seara de Halloween îți aduce o producție care îți taie respirația: „Fără Zgomot!”/ „A Quiet Place” (2018), cu Emily Blunt și John Krasinski. O familie luptă pentru supraviețuire într-o lume în care majoritatea oamenilor au fost uciși de creaturi oarbe, dar sensibile la zgomot. În acest loc în care orice sunet este periculos, părinții și copiii sunt nevoiți să comunice prin semne pentru a ține creaturile la distanță. Filmul se vede luni, 31 octombrie, de la ora 21:45, doar pe Film Now.

Și, chiar dacă octombrie este o lună „de speriat”, Film Now știe să îți asigure și starea de bine – cu „Stuber: Detectiv de nevoie”/ „Stuber” – 2019, duminică, 23 octombrie, de la ora 20:00. În această spumoasă comedie, Dave Bautista interpretează rolul unui polițist iute la mânie, care se recuperează după o intervenție chirurgicală la ochi. Cu un caz în desfășurare și fără să poată vedea prea bine, el face echipă cu un șofer blajin de Uber (Kumail Nanjiani) ca să prindă un dealer de heroină. Cei doi se dovedesc cea mai nepotrivită pereche, în cele mai periculoase situații!

Cu Film Now dai frâu liber și imaginației: „Tolkien: Dincolo de poveste”/ „Tolkien” – 2019 te așteaptă sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 20:00. Ca student, tânărul Tolkien descoperă dragostea, adevărata prietenie și inspirația artistică. Evenimentele din pragul Primului Război Mondial amenință să distrugă această „frăție”, însă o vor întări. Toate aceste experiențe îl vor inspira pe Tolkien să-și scrie celebrele romane „The Hobbit”/ „Hobbitul” și „The Lord of the Rings”/ „Stăpânul Inelelor”.

Multe filme îndrăgite de public și premiate de juriile unor festivaluri de renume sunt disponibile abonaților DIGI TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și pe platforma Digi Online.

––––––––––

# Noaptea judecăţii eterne

THE FOREVER PURGE – 2021

În premieră TV, vineri, 28 octombrie, la ora 22:05

Regia: Everardo Gout

Cu: Ana de la Reguera, Gregory Zaragoza,
Tenoch Huerta

# Fără zgomot!
A QUIET PLACE – 2018

Luni, 31 octombrie, la ora 21:45

Regia: John Krasinski

Cu: Emily Blunt, John Krasinski

# Stuber: Detectiv de nevoie

STUBER – 2019

Duminică, 23 octombrie, la ora 20:00

Regia: Michael Dowse

Cu: Kumail Nanjiani, Dave Bautista, Betty Gilpin,
Natalie Morales, Karen Gillan, Mira Sorvino,
Iko Uwais

# Tolkien: Dincolo de poveste

TOLKIEN – 2019

Sâmbătă, 08 octombrie, la ora 20:00

Regia: Dome ,Karukoski

Cu: Nicholas Hoult, Lily Collins, Derek Jacobi, Colm Meaney

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava