Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a anunțat că a fost finalizat montajul celor patru parcometre de ultimă generație, monitorizate video, cu sistem propriu anti-vandalizare, care fac parte din prima etapă a unui amplu proiect de fluidizare și decongestionare a traficului auto, care începe cu zona centrală a municipiului nostru. ”Am răspuns pozitiv doleanțelor comunității rădăuțene, care dorea implementarea unui sistem de supraveghere a spațiilor de parcare, aspect care stă la baza unei discipline normale pentru comunitatea rădăuțeană”, a spus Loghin.

Amplasamentul primelor patru parcometre montate în Rădăuți, este următorul :

– Parcometru Policlinică Spital – deservind str. Grănicerului până la intersecția cu biserica Sf.Ilie.

– Parcometru colț patrulater – vizavi de intrarea în fostul hotel – deservind parcările de pe str. Ștefan cel Mare ( pâna la Piața Garoafelor ), str. Volovățului ( până la calea ferată ), și zona centrală.

– Parcometru Piața Unirii – imediat lângă intrarea principală a Magazinului General – deservind parcările publice din zona centrală.

– Parcometru parcare centrală Piața Unirii – lângă stația de TAXI, deservind parcările publice din zona centrală, inclusiv parcarea din spatele clădirii CEC.

Parcometrele vor funcționa zilnic, în intervalul 08:00 – 20:00, iar tariful agreat prin hotărâre de Consiliu Local, este de 2 lei/oră. În proximitatea fiecărui parcometru vor fi montate și tăblițe informative, unde se vor regăsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a le utiliza corect.

Posibilitățile de plată sunt următoarele :

– cash – direct la parcometru ( se eliberează un bon fizic care trebuie lăsat la vedere în interiorul autovehiculului, pe bord )

– On-line prin aplicația TPARK, disponibilă în App Store și Google Play.

– prins sms – după trimiterea sms-ului de plată, se primește un sms de confirmare a plății, verificabil în aplicație mobilă TPARK, prețul fiind de 0,45 euro + TVA/ 60 de minute, la care se adaugă 0,05 euro ( TVA inclus)/sms.

”Pentru zonele de parcare care se află la o distanță mai mare de parcometre, economisind astfel și timp, încurajăm plata on-line, prin aplicația TPARK. Cu promisiunea că fiecare leu încasat va fi dirijat spre amenajarea unor noi locuri de parcare în municipiul Rădăuți, vă încurajăm să folosiți parcometrele montate.  Rolul parcometrelor nu este acela de a amenda neplata parcărilor, ci de a preveni să nu se întâmple acest lucru.  Echipajele Poliției Locale, alături de angajații primăriei, vor monitoriza în fiecare zi de funcționare a parcometrelor prezența bonurilor și/sau confirmarea plății în aplicația dedicată, pentru autovehiculele parcate în zonele deservite de acestea.  În curând vom reveni cu informații privind posibilitatea accesării unor abonamente, atât de către riverani, cât și de către persoanele fizice sau juridice interesate”, a declarat Loghin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava