Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, a anunțat că au fost începute lucrările de refacere a covorului de asfalt pe str. Volovățului. Bogdan Loghin a precizat că aceste lucrări au fost reluate după ce s-a constatat că asfaltul turnat în toamna anului trecut de constructor nu era conform. „Îmi pare rău că suntem la a doua asfaltare a ultimului strat de asfalt. Vina nu a fost a primăriei municipiului Rădăuți, ci a constructorului. Acest lucru a fost dovedit de probele de carotă pe care le-am comandat și le-am luat din acest strat de asfalt care nu a fost conform. Acum ne bucurăm că vremea ține cu noi și remediem această problemă. Cine a avut de suferit? Au avut de suferit rădăuțenii pentru disconfort și Primăria Rădăuți pentru imagine. Ne dorim ca pe viitor constructorul să fie extraordinar de atent. Și am atenționat inclusiv dirigintele de șantier și compartimentul tehnic să fie foarte atent la tot ce se desfășoară în ceea ce privește aceste asfaltări și cu Dumnezeu înainte sperăm să asfaltăm cât mai mult anul acesta, așa cum am promis”, a spus Loghin, care a precizat că este posibil care aceste lucrări să fie finalizate astăzi, 9 iunie.

Primarul din Rădăuți a subliniat faptul că toate cheltuielile de reasfaltare sunt suportate exclusiv de constructor. „Niciodată nu s-a pus problema ca primăria să suporte această eroare. Spun asta pentru că în mediul online și mediul public au fost persoane care au dus discuția în această zonă și vreau să fie foarte clar acest lucru. Nu pot să spun decât că mă bucur că cetățenii din zonă au înțeles. Și poate au înțeles mai mult decât alți cetățeni care nu se află în această zonă. Dar în același timp trebuie să fim foarte conștienți de faptul că cetățenii așteaptă rezultate și nu scuze din partea primăriei municipiului Rădăuți. Dacă este din acest punct de vedere, ne asumăm acest lucru și ne cerem scuze iar pe viitor vom fi mai atenți în ceea ce ține de noi. Pentru că, repet, nu puteam noi preveni ce s-a întâmplat în toamnă”, a mai declarat Bogdan Loghin.

El a explicat că primăria are pregătit un program multianual de reparare a mai multor tronsoane de străzi din Rădăuți care în momentul de față sunt „dezastruoase”. „Acest tronson se oprește undeva la intersecția cu strada Mihai Viteazu pentru că acest tronson a fost făcut prin atribuire directă și nu prin licitație. Și atât au ajuns banii pentru acest proiect. Urmează ca anul următor să facem următorul tronson până la limita cu str. Volovățului, printr-un proiect multianual unde vor mai fi introduse și alte tronsoane care au rămas în aer, cum ar fi continuarea str. Simion Bărnuțiu pe care o vom asfalta anul acesta până la intersecția cu Gheorghe Lazăr. Anul viitor să o prindem în acest multianual la fel ca tronsonul amintit până în str. Mihai Viteazu și mai sunt și alte străzi, cum ar fi Mihail Kogălniceanu care asfaltate astfel încât să rezolvăm problema unor tronsoane dezastruoase pe care aproape nu se poate circula”, a încheiat Bogdan Loghin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava