Concert pascal
MOPAN Suceava

Comitetul local pentru situații de urgență Rădăuți prezidat de primarul Nistor Tătar convocat în ședință duminică, 22 martie, aduce la cunoștința cetățenilor prevederile Ordonanței Militare nr.2 și informează printre altele că este în curs de constituire un grup de comunicare cu persoanele în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor,  autoritatea locală urmând să asigure sprijin acestora în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuințelor. Grupul va începe comunicarea  pe data de 23 martie 2020, ora 16.30.

”Comitetul local pentru situații de urgență Rădăuți, convocat în ședință  pe data de 22 martie 2020, aduce la cunoștința cetățenilor municipiului Rădăuți , următoarele :

1. Publicarea, în Monitorul Oficial al României nr. 188/21 martie 2020, a Ordonanței militare nr. 2 din 21 marie 2020, a Ministrului Afacerilor Interne, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

2. În aplicarea măsurii prevăzute la art. 1 din Ordonanță, informează cetățenii municipiului despre ”suspendarea temporară a activității cabinetelor stomatologice de pe raza municipiului, începând cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, fiind permise doar intervențiile stomatologice de urgență.”

Personalul desemnat din cadrul autorității publice locale va controla punerea în aplicare a acestei măsuri obligatorii.

3. În aplicarea măsurii prevăzute la art. 2 din Ordonanță, informează cetățenii municipiului despre ”suspendarea temporară a activității de comercializare cu amănuntul a produselor și serviciilor în centrele comerciale în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie începând cu data de 22 martie 2020, ora 22.00

Personalul desemnat din cadrul autorității publice locale va controla punerea în aplicare a acestei măsuri obligatorii.

*Prin ”centru comercial” se înțelege ”structura de vanzare cu suprafață medie sau mare în care se desfășoară activități de comercializare cu amănuntul de produse, serviciide piață și de alimentație publică, ce utilizează o infrastructură comună și utilități adecvate”conform anexei la Legea nr. 296/2004-Codul consumului, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

4. În aplicarea măsurii prevăzute la art. 8 din Ordonanță, informează cetățenii municipiului , că este în curs de constituire un grup de comunicare cu persoanele în vârstă de peste 65 de ani din municipiul Rădăuți, fără susținători sau altă formă de ajutor, autoritatea locală urmând să asigure sprijin acestora în vederea minimalizării expunerii acestor persoane în afara locuințelor; grupul va începe comunicarea  pe data de 23 martie 2020, ora 16.30.

Sprijinul se adresează și persoanelor izolate la domiciliu de pe raza municipiului Rădăuți.                   

Telefon : 0755155403

Comitetul local cere tuturor cetățenilor să dea dovadă de responsabilitate individuală și socială în respectarea tuturor măsurilor dispuse pe timpul stării de urgență decretate, în scopul prevenirii răspândirii coronavirusului COVID  19 , informându-se doar din surse oficiale”.

Președintele Comitetului local pentru situații de urgență Rădăuți

Primar, NISTOR TATAR

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava