MOPAN Suceava

Primarul comunei Todirești, Vasile Avram, a declarat că lucrările de reabilitare, modernizare și extindere a școlii gimnaziale „Vasile Bumbac” din satul Costâna ar urma să fie finalizate în această toamnă. Vasile Avram a precizat că lucrările se realizează printr-un proiect finanțat în a doua etapă a Programului Național de Dezvoltare Locală. Valoarea proiectului este de peste două milioane de lei.

În același timp, Vasile Avram a precizat că în momentul de față se lucrează și la construcția unei noi grădinițe în satul Costâna, investiție finanțată din fonduri europene. El a arătat că noua grădiniță va avea trei săli de clasă, toalete, încălzire centralizată, depozit de lemne, proiectul incluzând și dotarea cu mobilier. Primarul din Todirești a subliniat faptul că această investiție este extrem de importantă, având în vedere creșterea numărului de copii din satul Costâna, dar și și faptul că în momentul de față preșcolarii învață în școala veche, unde condițiile nu sunt dintre cele mai bune.

În satul Costâna, din Todirești, se lucrează la construcția unei noi grădințe și la modernizarea școlii gimnaziale, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava