În spitalele din județul Suceava mai sunt internați doar 117 de pacienți Covid. Potrivit Prefecturii Suceava, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate nouă persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 4 persoane. În aceeași perioadă au decedat două persoane ca urmare a infecției cu Covid – 19.

Din totalul celor 551 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 39 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 19 pacienți sunt în zona tampon și 493 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).  Din cei 39 pacienți diagnosticați Covid-19, 11 prezintă forme medii ale bolii, 20 au forme severe și opt prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (din care 3 pacienți ventilați non – invaziv).   Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 370 paturi libere, din care 100 pentru pacienți Covid-19, 250 în sectorul non-Covid, 20 pentru zona tampon. La unitatea de terapie intensivă a Spitalului Județean Suceava sunt disponibile șase paturi pentru pacienți Covid, sunt 26 ventilatoare libere, din care 10 pentru pacienții Covid-19 și 16 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 30 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (28 persoane cu forme medii și 2 persoane cu forme critice), 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind două locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea de terapie intensivă Covid sunt internați doi pacienți, nemaifiind locuri disponibile pentru pacienți Covid.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 3 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (2 pacienți cu forme medii, unul cu forme grave), o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 27 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 5 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (un pacient cu formă ușoare și 4 pacienți cu forme medii),  o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

În Spitalul Boli Cronice Siret nu sunt internați pacienți diagnosticat cu Covid-19, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 30 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (23 cu forme medii, 7 cu forme grave), două persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 18 locuri în sectorul Covid.

În Spitalul Municipal Fălticeni sunt internați 10 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (9 cu forme medii și unul cu formă critică), fiind libere 21 locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid este internat un pacient, fiind disponibil un pat.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava