Prefectura Suceava a informat că în cursul zilei de astăzi, Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 134, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 39.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 9 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 6 persoane. În aceeași perioadă a decedat o singură persoană ca urmare a infecției cu Covid – 19.

Din totalul celor 525 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 43 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 25 pacienți sunt în zona tampon și 457 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 43 pacienți diagnosticați Covid-19, 14 sunt cu forme medii ale bolii, 20 au forme severe și 9 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (4 pacienți ventilați non – invaziv și 3 pacienți intubați, ventilați invaziv).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 417 paturi libere, din care 97 pentru pacienți Covid-19, 306 în sectorul non-Covid, 14 pentru zona tampon.

La unitatea ATI a Spitalului Județean sunt disponibile 5 paturi pentru pacienți Covid, sunt 29 ventilatoare libere, din care 11 pentru pacienții Covid-19 și 18 pentru pacienții non- Covid.

De asemenea, în secția de terapie intensivă Covid a Spitalului Municipal Rădăuți mai sunt 6 paturi disponibile, iar la Fălticeni încă trei paturi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava