Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 409 persoane diagnosticate cu COVID și 72 suspecte de infecția cu noul coronavirus. De asemenea, în spitalele din județ sunt disponibile 61 de locuri libere Covid și 113 locuri pentru zona tampon.

La Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Județean exista un singur pat disponibil pentru pacienți COVID. Tot la ATI erau 28 de ventilatoare libere, din care 11 pentru persoane infectate cu noul coronavirus. În total, la Spitalul din Suceava se aflau 336 de paturi libere, din care 30 pentru pacienți COVID-19, 207 în sectorul non-COVID și 99 pentru zona tampon. La nivelul județului sunt 61 de locuri libere Covid și 113 pentru zona tampon.

Din totalul celor 539 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 207 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 56 pacienți sunt în zona tampon și 276 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 207 pacienți diagnosticați Covid-19, doi prezintă forme ușoare, 116 prezintă forme medii ale bolii, 71 au forme severe și 18 sunt cu forme grave și sunt internați în secția de terapie intensivă, iar dintre aceștia 6 pacienți sunt ventilați non – invaziv și 3 intubați ventilați invaziv.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 102 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (16 cu forme ușoare, 68 prezentând forme medii, 16 forme grave și 2 pacienți în formă critică), 7 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, nu sunt locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internati 2 pacienți, nemaifiind nici un loc disponibil.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 29 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 23 prezintă forme medii, 6 forme grave, 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 23 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (14 forme medii și 9 cu forme grave) și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 4 locuri în sectorul Covid.

În Spitalul Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 33 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (13 cu forme ușoare și 20 prezentând forme medii), sunt internate 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 11 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 15 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (7 cu forme ușoare și 8 persoane cu formă medie), nu sunt internate persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 10 locuri în sectorul Covid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava