Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a informat că în cursul zilei de astăzi, totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 261 (din care 21 copii), iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 36 (28 adulți și 8 copii).  În ultimele 24 de ore, în județ au fost internate 44 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 36 persoane cu această afecțiune. În aceeași perioadă nu au decedat persoane ca urmare a infecției cu Covid – 19 (în total sunt 2.075 de persoane decedate de la începutul pandemiei).

Din totalul celor 548 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 105 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19 (din care 21 pacienți pedriatici), 16 pacienți sunt în zona tampon și 427 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 105 pacienți diagnosticați Covid-19, 30 prezintă forme ușoare ale bolii, 47 au forme medii ale bolii, 21 sunt cu forme severe și 7 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (din care 2 pacienți ventilați non invaziv, 1 pacient intubat). Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 399 paturi libere, din care 120 pentru pacienți Covid-19 (+ 5 locuri pentru copii), 258 în sectorul non-Covid, 21 pentru zona tampon.

La unitatea de terapie intensivă a Spitalului Județean Suceava sunt disponibile 3 paturi pentru pacienți Covid, sunt 28 ventilatoare libere, din care 7 pentru pacienții Covid-19 și 21 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 76 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (74 persoane cu forme medii, 2 persoane cu forme critice), 8 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, sunt disponibile 34 locuri în sectorul Covid și 2 locuri pentru copii. La unitatea ATI Covid sunt internați 2 pacienți, nu sunt disponibile paturi pentru pacienți Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 14 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (9 pacienți cu forme medii, 5 pacienți cu forme grave), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 3 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 7 pacienți diagnosticați  Covid-19 (5 pacienți cu forme ușoare, 2 pacienți cu forme medii), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 1, fiind libere 23 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 12 pacienți diagnosticați  Covid-19 (12 pacienți cu forme ușoare), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 1, fiind libere 3 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 22 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (1 pacient cu forme ușoare, 17 pacienți cu forme medii, 4 cu forme grave), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 3, fiind libere 26 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Fălticeni sunt internați 25 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (25 cu forme medii), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 2 locuri în sectorul Covid și 3 locuri pentru copii. La unitatea ATI Covid nu sunt internați  pacienți,  sunt disponibile 2 paturi pentru pacienți Covid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava