MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în cursul zilei de astăzi, totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 334 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 65.

Potrivit aceleiași surse, Direcția de Sănătate Publică Suceava a informat că la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de    17881 de persoane declarate vindecate.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 18 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 18 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 540 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 186 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 54 pacienți sunt în zona tampon și 300 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 186 pacienți diagnosticați Covid-19, 4 prezintă forme ușoare, 79 sunt cu forme medii ale bolii, 88 au forme severe și 15 prezintă forme grave și sunt internați în secția de anestezie și terapie intensivă, iar dintre aceștia 3 pacienți sunt ventilați non – invaziv și 1 intubați ventilați invaziv.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 333 paturi libere, din care 47 pentru pacienți Covid-19, 186 în sectorul non-Covid și 100 pentru zona tampon.

La unitatea ATI a Spitalului Județean sunt disponibile 5 paturi pentru pacienți Covid, sunt 26 ventilatoare libere, din care 16 pentru pacienții Covid-19, și 11 pentru pacienții non- Covid.

În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 77 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (8 cu forme ușoare, 52 prezentând forme medii, 15 forme grave și 2 pacienți în formă critică), 5 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 13 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 2 pacienți, nefiind locuri disponibile.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 25 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 17 prezintă forme medii, 8 forme grave, și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 10 locuri în sectorul Covid.

În nivelul Spitalul Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 22 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (12 forme medii și 10 cu forme grave) și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 5 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 15 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (6 cu forme ușoare și 9 prezentând forme medii) și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 29 locuri în sectorul Covid.

În Spitalul Boli Cronice Siret sunt internați 9 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (4 cu forme ușoare și 5 persoane cu formă medie), nu sunt internate persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 16 locuri în sectorul Covid.

În spitalele din județ sunt disponibile 120 de locuri libere Covid și 119 locuri pentru zona tampon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava