MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în ultimele 24 de ore au fost internate 22 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 39 persoane. În aceeași perioadă, în județ au decedat 9 persoane ca urmare a infecției cu Covid – 19.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 353 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 29. La nivelul județului sunt disponibile 507 locuri libere Covid și 88 locuri pentru zona tampon.

Din totalul celor 580 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 131 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 16 pacienți sunt în zona tampon și 433 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 131 pacienți diagnosticați Covid-19, unul prezintă forme ușoare ale bolii, 52 sunt cu forme medii ale bolii, 60 au forme severe și 18 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (9 pacienți ventilați non – invaziv și 3 pacienți intubați, ventilați invaziv).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 381 paturi libere, din care 120 pentru pacienți Covid-19, 236 în sectorul non-Covid, 25 pentru zona tampon.

La unitățile de anestezie și terapie intensivă ale spitalelor din Suceava, Fălticeni și Rădăuți nu sunt disponibile paturi pentru pacienți Covid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava