Prefectura Suceava a transmis că în cursul zilei de astăzi, în spitalele din județ sunt 112 de pacienți Covid, din care 36 sunt cu forme grave și severe ale bolii, precum și 24 de persoane suspecte de Covid-19. La nivelul județului sunt disponibile 293 de locuri libere Covid și 39 locuri pentru zona tampon.

În ultimele 24 de ore au fost internate 8 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 9 persoane declarate vindecate.

Potrivit aceleiași surse, din totalul celor 553 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 59 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 11 pacienți sunt în zona tampon și 483 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).  Din cei 59 pacienți diagnosticați Covid-19, unul este internat cu o formă ușoară, 36 prezintă forme medii ale bolii, 15 sunt cu forme severe și 7 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (dintre aceștia 4 pacienți sunt ventilați non – invaziv și 2 intubați ventilați invaziv).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 328 paturi libere, din care 131 pentru pacienți Covid-19, 180 în sectorul non-Covid și 17 pentru zona tampon.

La unitatea de terapie intensivă a Spitalului Județean sunt disponibile 11 paturi pentru pacienți Covid, sunt 26 ventilatoare libere, din care 12 pentru pacienții Covid-19, și 14 pentru pacienții non- Covid.

În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 11 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (8 prezentând forme medii, 2 forme grave, unul cu o formă severă de boală), 7 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 73 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 2 pacienți, nefiind locuri disponibile.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 10 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 4 prezintă forme medii, 6 forme grave, fiind libere 25 locuri în sectorul Covid.

În Spitalul Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 21 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (unul cu formă ușoară de boală, 15 cu forme medii și 5 cu forme grave), 5 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 7 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (3 cu forme ușoare și 4 prezentând forme medii), fiind libere 37 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 4 pacienți diagnosticați cu Covid-19, toți cu forme medii și o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 21 locuri în sectorul Covid.

Prefectura Suceava a transmis că în această dimineață, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 22626 de persoane declarate vindecate de coronavirus. De asemenea, totalul persoanelor vaccinate la nivelul județului Suceava este de 70.674, din care 56689 persoane cu rapel.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava