Concert pascal
MOPAN Suceava

În județul Suceava au fost confirmate încă 20 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. Însă, au fost făcute numai 66 de teste. Astfel, numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 12.300. Conform Instituției Prefectului, 9.756 de pacienți au fost declarați vindecați, dintre care 29 de la raportarea anterioară. Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 377 de persoane diagnosticate cu COVID și 109 suspecte de infecția cu noul coronavirus.

Din totalul celor 542 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 220 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 85 pacienți sunt în zona tampon și 237 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 220 pacienți diagnosticați Covid-19, 122 prezintă forme medii ale bolii; 17 au forme ușoare, 65 prezintă forme severe și 16 prezintă forme grave și sunt internați în secția de terapie intensivă, dintre aceștia 11 pacienți sunt ventilați.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 79 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 8 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 21 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 6 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 14 pacienți diagnosticați cu Covid-19. În Spitalul Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 28 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 9 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 15 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava