MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 în spitalele din județ este de 388, din care 42 sunt copii, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 19.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 34 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 16 persoane cu această afecțiune. În aceeași perioadă a decedat o singură persoană, din Rădăuți, ca urmare a infecției cu Covid – 19 (2093 persoane decedate de la începutul pandemiei).

Din totalul celor 578 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 170 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19 (din care 32 pacienți pedriatici), 14 pacienți sunt în zona tampon și 394 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 170 pacienți diagnosticați Covid-19, 40 prezintă forme ușoare ale bolii, 99 au forme medii ale bolii, 23 sunt cu forme severe și 8 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (din care 2 pacienți ventilați non invaziv).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 354 paturi libere, din care 36 pentru pacienți Covid-19 (0 pentru copii), 286 în sectorul non-Covid, 32 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 2 paturi pentru pacienți Covid, sunt 30 ventilatoare libere, din care 8 pentru pacienții Covid-19 și 22 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 82 pacienți adulți diagnosticați cu Covid-19 (80 persoane cu forme medii, 2 persoane cu forme critice) și 1 copil, 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, sunt disponibile 31 locuri în sectorul Covid (din care 4 pentru copii). La unitatea ATI Covid sunt internați 2 pacienți, nu sunt disponibile  paturi pentru pacienți Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 24 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (8 pacienți cu forme medii, 16 pacienți cu forme grave), fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 17 pacienți diagnosticați  Covid-19 (9 pacienți cu forme ușoare,8 pacienți cu forme medii), fiind libere 13 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 7 pacienți diagnosticați  Covid-19 (7 pacienți cu forme ușoare), o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 42 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (35 pacienți cu forme medii, 7 cu forme grave), trei persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Fălticeni sunt internați 36 pacienți adulți diagnosticați cu Covid-19 (34 pacienți cu forme medii, 2 pacienți cu forme grave) și 9 copii, fiind libere 14 locuri în sectorul Covid și 1 loc pentru copii. La unitatea ATI Covid nu sunt internați  pacienți, sunt disponibile 2 paturi pentru pacienți Covid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava