Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 357 de persoane diagnosticate cu COVID și 84 suspecte de infecția cu noul coronavirus. La Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Județean era un pat liber pentru pacienți COVID, după ce în ultimele trei zile nu fusese nici unul. Tot la ATI se aflau 27 de ventilatoare libere, din care 11 pentru bolnavi de COVID. În total, la Spitalul din Suceava erau 385 de paturi libere, din care 33 pentru pacienți COVID-19, 233 în sectorul non-COVID și 119 pentru zona tampon.

Potrivit Prefecturii, din totalul celor 489 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 200 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 66 pacienți sunt în zona tampon și 223 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 200 pacienți diagnosticați Covid-19, 14 prezintă forme ușoare; 104 prezintă forme medii ale bolii; 63 prezintă forme severe și 19 au forme grave și sunt internați în secția de terapie intensivă, dintre aceștia 7 pacienți sunt ventilați neinvaziv și 2 ventilați invaziv.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 80 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (10 cu forme ușoare, 68 prezentând forme medii și 2 pacienți în formă critică) și 8 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 5 locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI sunt internați 2 pacienți.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 23 pacienți diagnosticați cu Covid-19 prezentând forme medii) și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 12 locuri în sectorul Covid. La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 16 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (13 prezentând forme medii și 3 cu forme grave) și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 9 locuri în sectorul Covid. La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 26 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (13 cu forme ușoare și 13 prezentând forme medii) și 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 18 locuri în sectorul Covid. La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 12 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (6 cu forme ușoare și 6 prezentând forme medii) și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 13 locuri în sectorul Covid.

În județ sunt disponibile 90 de locuri libere Covid și 133 locuri pentru zona tampon.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava