Trasee Eminesciene

Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 278 de persoane diagnosticate cu COVID și 43 suspecte de infecția cu noul coronavirus. La Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Județean exista un singur pat disponibil pentru pacienți COVID. Tot la ATI erau 28 de ventilatoare libere, din care 9 pentru persoane infectate cu noul coronavirus. În total, la Spitalul din Suceava se aflau 347 de paturi libere, din care 80 pentru pacienți COVID-19, 192 în sectorul non-COVID și 75 pentru zona tampon. La nivelul județului sunt 151 de locuri libere COVID și 95 pentru zona tampon.

Din totalul celor 541 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 133 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 30 pacienți sunt în zona tampon și 378 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 133 pacienți diagnosticați Covid-19, două prezintă forme ușoare, 73 sunt cu forme medii ale bolii, 44 au forme severe și 14 prezintă forme grave și sunt internați în secția de terapie intensivă, iar dintre aceștia 6 pacienți sunt ventilați non – invaziv și 2 intubați ventilați invaziv.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 57 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (6 cu forme ușoare, 37 prezentând forme medii, 13 forme grave, 1 forme critice), 8 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 27 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid este internat un pacient, fiind disponibil un singur loc.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 20 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 4 prezintă forme medii, 12 forme grave, o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 28 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (16 forme medii și 12 cu forme grave), și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, nefiind locuri libere în sectorul Covid.

În Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 24 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (8 cu forme ușoare și 16 prezentând forme medii), și o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 20 locuri în sectorul Covid.

În Spitalul Boli Cronice Siret sunt internați 16 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (8 cu forme ușoare și 8 persoane cu formă medie), fiind libere un număr de 9 locuri în sectorul Covid.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava