Prefectura Suceava a transmis că în cursul zilei de astăzi, în spitalele din județ sunt internați 363 de pacienți cu noul Covid, cu unul mai mult comparativ cu ziua de miercuri. Astfel, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 44 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 51 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 558 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 184 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 76 pacienți sunt în zona tampon și 298 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 184 pacienți diagnosticați Covid-19, 98 prezintă forme medii ale bolii, 17 prezintă forme ușoare, 52 au forme severe, iar 17 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI, dintre aceștia 13 pacienți fiind ventilați mecanic.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 242 paturi libere din care 46 pentru pacienți Covid-19, 73 în sectorul Non-Covid și 123 pentru zona tampon. La unitatea ATI sunt disponibile 3 paturi libere pentru pacienți Covid. De asemenea sunt 29 ventilatoare libere, din care 13 pentru pacienții Covid-19.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 95 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 23 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 5 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 15 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 27 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, în timp ce la nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 19 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În această dimineață, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului se înregistrează un număr de  8474 de persoane declarate vindecate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava