MOPAN Suceava

În județul Suceava au mai fost confirmate 212 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, cu 47 mai multe comparativ cu situația anterioară, după ce s-au prelucrat 686 de teste. De la declanșarea pandemiei, în județul nostru s-au înregistrat 9.904 cazuri de COVID. Potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului, 7.622 de pacienți au fost declarați vindecați. Conform sursei citate, astăzi dimineață, în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” erau internați 569 de pacienți, dintre care 201 COVID-19, 90 în zona tampon și 278 cu alte afecțiuni.

Din cei 201 pacienți diagnosticați Covid-19, 108 prezintă forme medii ale bolii,  17 au forme ușoare, 58 prezintă forme severe și 18 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI, iar dintre aceștia cinci pacienți sunt ventilați mecanic.

De asemenea, în Spitalul din Rădăuți se aflau 82 de pacienți diagnosticați cu noul coronavirus și patru persoane suspecte de COVID-19. La nivelul Spitalului suport din Câmpulung erau internați 31 de pacienți COVID, la Spitalul din Gura Humorului erau 26, la Spitalul din Vatra Dornei erau 10, iar la Spitalul de Boli Cronice din Siret se aflau șase bolnavi de COVID.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava