Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de astăzi, totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 în spitalele din  județul Suceava este de 121 (din care 4 copii), iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19, internate, este de 27.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 7 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 4 persoane cu această afecțiune

Din totalul celor 530 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 32 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19 (din care 0 pacienți pedriatici), 23 pacienți sunt în zona tampon și 475 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 32 pacienți diagnosticați Covid-19, 14 prezintă forme medii ale bolii, 11 au forme severe și 7 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (din care 1 pacient ventilat non-invaziv, 3 intubați). Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 401 paturi libere, din care 167 pentru pacienți Covid-19 ( 16 pentru copii), 209 în sectorul non-Covid, 25 pentru zona tampon. La unitatea ATI a Spitalului Județean sunt disponibile 7 paturi pentru pacienți Covid, sunt 19 ventilatoare libere, din care 10 pentru pacienții Covid-19 și 9 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 19 pacienți adulți diagnosticați cu Covid-19 (18 pacienți cu forme medii, 1 cu forme critice), patru persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, sunt disponibile 62 locuri în sectorul Covid (din care 5 pentru copii). La unitatea ATI Covid este internat un pacient și este disponibil 1 pat pentru pacienți Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 22 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (6 pacienți cu forme ușoare, 10 pacienți cu forme medii, 6 pacienți cu forme grave), fiind libere 36 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului este internat un pacient diagnosticat cu Covid-19, cu o formă ușoară, fiind libere 29 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 3 pacienți diagnosticați  Covid-19 (3 pacienți cu forme ușoare), fiind libere 18 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 24 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (21 pacienți cu forme medii, 3 cu forme grave), fiind libere 24 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Fălticeni sunt internați 16 pacienți adulți diagnosticați cu Covid-19 (13 pacienți cu forme medii, 2 pacienți cu forme grave, un pacient cu o formă critică) și 4 copii, fiind libere 32 locuri în sectorul Covid ( din care 16 locuri pentru copii). La unitatea ATI Covid este internat un pacient și este disponibil un pat pentru pacienți Covid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava