MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că potrivit situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2670 de persoane declarate vindecate de noul coronavirus. Într-un comunicat transmis de Prefectură se arată că astăzi se mai aflau în autoizolare la domiciliu un număr de 5.398 de persoane, iar în carantină mai erau șase de persoane. Până în momentul de față 17.935 de persoane din județ au ieșit din autoizolare și 3.102 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată. Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 21594 de teste pentru coronavirus.

Prefectura a transmis că persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean 6 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 37 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 368 pacienți, dintre care 120 de pacienți Covid-19, un număr de 10 pacienți fiind internați la Secția ATI. La Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 29 de pacienți Covid-19 și 26 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În cursul zilei de 03 iunie 2020 polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind verificate 5562 persoane aflate in autoizolare la domiciliu și  30 de societăți comerciale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava