MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în această dimineață, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului se înregistrează un număr de 23.037 de persoane declarate vindecate.

De asemenea, totalul persoanelor vaccinate la nivelul județului Suceava este de 86.988, din care 76784 persoane sunt cu rapel.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 3 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 5 persoane.

Din totalul celor 490 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 4 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 12 pacienți sunt în zona tampon și 474 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 4 pacienți diagnosticați Covid-19, două prezintă forme medii ale bolii, unul este cu o formă severă și unul are o formă gravă și este internat în secția ATI. Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 338 paturi libere, din care 88 pentru pacienți Covid-19, 225 în sectorul non-Covid și 25 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 13 paturi pentru pacienți Covid, sunt 32 ventilatoare libere, din care 14 pentru pacienții Covid-19, și 18 pentru pacienții non- Covid.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 11 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 17.

La nivelul județului sunt disponibile 157 de locuri libere Covid și 40 locuri pentru zona tampon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava