MOPAN Suceava

Potrivit Prefecturii Suceava, în această dimineață, la nivelul județului se înregistrează un număr de 3687 de persoane declarate vindecate de noul coronavirus. În ultimele 24 de ore, în județul Suceava au fost internate 26 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 12 persoane declarate vindecate.

Prefectura a transmis că din totalul celor 495 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 109 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 97 pacienți sunt în zona tampon și 289 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 109 pacienți diagnosticați Covid- 19, 67 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 31 forme ușoare, iar 11 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care șase sunt ventilați mecanic.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 31 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 22 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 30817. În ultimele 24 de ore au fost testate 245 de persoane. Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 55 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 28 au câte un caz în evoluție, 22 au sub cinci cazuri în evoluție, 4 au sub zece cazuri în evoluție iar 5 au peste zece cazuri în evoluție.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava