Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de astăzi, în spitalele din judeţul Suceava sunt 75 de pacienți internați și diagnosticați cu noul coronavirus, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 14. Prefectura Suceava a transmis că la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 9 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 7 persoane declarate vindecate. Din totalul celor 521 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 41 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 9 pacienți sunt în zona tampon și 471 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 41 pacienți diagnosticați Covid-19, 22 prezintă forme medii ale bolii, 12 prezintă forme severe și 7 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (dintre aceștia 3 pacienți sunt ventilați non – invaziv și 2 intubați ventilați invaziv). Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 346 paturi libere, din care 133 pentru pacienți Covid-19, 175 în sectorul non-Covid și 38 pentru zona tampon.

La unitatea ATI a Spitalului Județean Suceava sunt disponibile 11 paturi pentru pacienți Covid, sunt 31 ventilatoare libere, din care 13 pentru pacienții Covid-19, și 18 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul județului sunt disponibile 299 de locuri libere Covid și 63 locuri pentru zona tampon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava