Trasee Eminesciene

În această dimineață, potrivit datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de  6710 de persoane declarate vindecate de noul coronavirus.

Prefectura Suceava a transmis că la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 10 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 40 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 590 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 192 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 99 pacienți sunt în zona tampon și 299 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 192 pacienți diagnosticați Covid-19, 91 prezintă forme medii ale bolii;  33 au forme ușoare, 49 prezintă forme severe și 19 prezintă forme grave și sunt internați în secția de anestezie și terapie intensivă, dintre aceștia trei pacienți fiind ventilați mecanic.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 337 paturi libere din care 28 pentru pacienți Covid-19, 211 în sectorul Non-Covid și 98 pentru zona tampon. La unitatea ATI este disponibil 1 pat liber pentru pacienți Covid. De asemenea sunt 27 ventilatoare libere din care 13 pentru pacienți Covid-19.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 87 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Numărul total de persoane testate până în prezent în județul Suceava este de  68607, în ultimele 24 de ore fiind testate 810 de persoane.

Astăzi, în județul Suceava se află în carantină 607 persoane. Conform Ordinului Ministerului Sănătății nr. 1309/ 2020, carantina persoanelor se impune, în condiţiile pandemiei de COVID- 19, pentru persoanele care au intrat în contact direct cu persoane sau cel puţin cu o persoană confirmată cu SARS-CoV-2, prin testare cu metoda RT-PCR, precum și pentru persoanele care sosesc din ţări şi/sau zone cu risc epidemiologic ridicat, ţări şi/sau zone stabilite de către INSP în condiţiile legii. De asemenea în izolare la domiciliu se află 403 de persoane. Conform actului normativ menționat mai sus izolarea se dispune în cazul persoanelor diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2 prin testare cu metoda RT-PCR sau cu semne şi simptome sugestive infectării cu virusul SARS-CoV-2.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Voteaza Juravle Ionel Adrian
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava