MOPAN Suceava

Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 311 persoane diagnosticate cu COVID și 119 suspecte de infecția cu noul coronavirus. La Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Județean existau două paturi disponibile pentru pacienți COVID. Totodată, erau 27 de ventilatoare libere, din care 8 pentru persoane infectate cu noul coronavirus. În total, la Spitalul din Suceava se aflau 337 de paturi libere, din care 50 pentru pacienți COVID-19, 203 în sectorul non-COVID și 84 pentru zona tampon.

Din totalul celor 520 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 179 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 101 pacienți sunt în zona tampon și 240 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 179 pacienți diagnosticați Covid-19, 21prezintă forme ușoare, 88 prezintă forme medii ale bolii, 52 au forme severe şi 18 prezintă forme grave și sunt internați în secția de terapie intensivă, dintre aceștia 4 pacienți sunt ventilați neinvaziv și 8 ventilați invaziv.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 57 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (7 cu forme ușoare, 41 prezentând forme medii, 8 forme grave și 1pacient în formă critică), 5 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 28 locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI sunt internati 2 pacienti.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 25 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 22 prezintă forme medii și 3 forme grave, 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 10 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 22 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (18 forme medii și 4 cu forme grave) și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 5 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 19 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (8 cu forme ușoare și 11 prezentând forme medii) și 6 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 25 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 9 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (8 cu forme ușoare și 1 persoană cu formă medie) nu sunt persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 16 locuri în sectorul Covid.

La nivelul județului sunt disponibile 134 de locuri libere Covid și 99 locuri pentru zona tampon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava