MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în această dimineață, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de  8176 de persoane declarate vindecate.

De asemenea, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 18 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 41 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 565  pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 187 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 101 pacienți sunt în zona tampon și 277 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 187 pacienți diagnosticați Covid-19, 94 prezintă forme medii ale bolii, 20 prezintă forme ușoare, 54 au forme severe și 19 prezintă forme grave și sunt internați în secția de anestezie și terapie intensivă, dintre aceștia șase pacienți fiind ventilați mecanic.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 357 paturi libere din care 46 pentru pacienți Covid-19, 214 în sectorul Non-Covid și 97 pentru zona tampon. La unitatea ATI este disponibil un  pat liber pentru pacienți Covid. De asemenea sunt 24 ventilatoare libere din care 8 pentru pacienți Covid-19.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 85 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 26 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În Spitalul Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 14 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și nu sunt persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

De asemenea, la nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 26 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Nu în ultimul rând, în Spitalul Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 13 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 351 iar totalul persoanelor suspecte de infecție cu noul coronavirus este de 109.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava