Concert pascal
MOPAN Suceava

În județul Suceava au mai fost confirmate 168 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, cu 44 mai puține comparativ cu situația anterioară, dar după ce s-au prelucrat numai 430 de teste. De la declanșarea pandemiei, în județul nostru s-au înregistrat 10.072 de cazuri de COVID. Potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului, 7.724 de pacienți au fost declarați vindecați. Astăzi dimineață, în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” erau internați 570 de pacienți, dintre care 203 COVID-19, 83 în zona tampon și 284 cu alte afecțiuni.

Din cei 203 pacienți diagnosticați Covid-19, 104 prezintă forme medii ale bolii, 16 prezintă forme ușoare, 65 prezintă forme severe, 18 au forme grave și sunt internați în secția ATI, iar dintre aceștia cini pacienți sunt ventilați mecanic.

În Spitalul din Rădăuți se aflau 84 de pacienți diagnosticați cu noul coronavirus și șapte persoane suspecte de COVID-19. La nivelul Spitalului suport din Câmpulung erau internați 30 de pacienți COVID, la Spitalul din Gura Humorului erau 29, la Spitalul din Vatra Dornei erau 11, iar la Spitalul de Boli Cronice din Siret se aflau șapte bolnavi de COVID.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 364, iar totalul persoanelor suspecte de infecție cu noul coronavirus este de 101.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava